Den ultimate ferieopplevelsen

Som en side som er opptatt av reiseliv er vi nødt til å slå et lite slag for den store feriedrømmen – nemlig det å eie sin egen fritidsbolig.

Dette er en stor og viktig drøm for svært mange nordmenn, og dette kommer som en konsekvens av at vi rett og slett elsker å eie! Det å eie eiendom og bolig står svært høyt hos oss og mange jobber målrettet med dette over flere år for å få denne drømmen realisert.

Om man vil kjøpe fritidsbolig i Bømlo eller Barcelona – det er hardt arbeid som må til og det må foregår over lang tid. Sparing i fond er en av metodene som kanskje gir den aller beste avkastningen i så måte, og om så bare for å skaffe seg den nødvendige egenkapitalen som kreves når man skal kjøpe sin feriebolig.

I Norge er det slik at man må maksimalt får låne 85% av boligens lånetakst og det betyr samtidig at man må ha 15% egenkapital. Å spare opp en egenkapital gjennom et fond vil faktisk gå fortere enn hva man tror og hvis man har et perspektiv på for eksempel 5-10 år vil man kunne komme seg svært langt.

Det er jo mange som også drømmer om å våkne opp på den franske rivieraen en tidlig varm vårmorgen og kunne gå ut på terassen og trekke inn den deilige Middelhavslufta – ikke la dette bare bli en drøm, men heller et mål som du kan strekke seg etter. Drømmer er til for å gå i oppfyllelse og hvis man jobber målrettet for å oppnå det er faktisk alt mulig.

Sparing i fond er en fantastisk måte å gjøre dette på ettersom man da nesten kan se at fondet øker i verdi for hver dag som går, og du er garantert bedre avkastning enn ved å spare i bank, men som sagt: det fordrer at du har tid til å vente og å la pengene gjøre jobben for deg. Ha gjerne et perspektvi på 10 år og du vil oppdage at du vil komme svært langt.