Dokumentasjon av reisen

Å reise har nærmest blitt et allemannseie i Norge i dag, og det er stadig flere som drar på eksotiske turer til både Karibien, Afrika og Asia. Ikke alle tar skrittet så langt naturligvis, og mange holder seg nok på breddegrader som er litt nærmere Norge enn akkurat dette. Det som har blitt litt interessant er at enkelte av de som reiser rundt om i verden har opprettet egne hjemmesider hvor de dokumenterer dét de opplever og dette kan faktisk være veldig morsom og lærerik lesing.

Derfor kommer vi med en liten oppfordring til deg: hvis du er en av dem som reiser mye, hvorfor ikke dokumentere reisen på din egen hjemmeside? På nettsiden som vi linker til tas denne utfordringen opp og vi henstiller til det samme her: lag deg en nettside som du bruker aktivt til å vise frem dine turer, og ikke bare nøy deg med din private Facebook-profil. Når du opplever noe spennende og utfordrende er det ingen tvil om at dette vil kunne dra mange lesere til siden din, og derfor er det jo helt avgjørende at du orker å ta på deg jobben med å publisere det du har opplevd.

Nå er ikke dette på langt nær så vanskelig som det kunne være tidligere, og faktisk kan vi påstå at det har blitt nokså enkelt takket være ny teknologi og meget gode publiseringsplattformer. Du kjøper deg et domene og installerer enkelt og greit WordPress. Du velger deretter blant mange tusen design helt gratis og vips så er du faktisk i gang med nettsiden/reisebloggen din.

Lykkes du med et prosjekt som dette skal du ikke se bort i fra at du kan tjene litt penger på siden din også. Husk at når du har et publikum som er en klart definert målgruppe vil dette bestandig friste ulike annonsører innen den aktuelle bransjen. Reiselivsselskaper vil banke på døren din og tilby deg penger mot annonsering – og dette gjør jo bloggingen ekstra morsomt!

Stå på og gjøre en liten innsats – la verden få se reisene dine og du vil faktisk kunne bli belønnet godt for det!