Hatt en kald sommer?

Er du en av de mange nordmennene som har hatt en kald og ufyselig sommer? Var du en av dem som tok turen over til Sverige med campingvognen i jakten på varmere vær, man som ble skuffet også der? Tok du de siste dagene hjemme for å vente på sommervarmen som aldri kom? Jo du fikk kanskje noen dager i august som var fine, men da var jo nesten ferien over!

Du er garantert ikke alene om å sitte igjen med disse følelsene, og da er det bare en ting å tenkte på: kan du fikse opp i dette? Og; har du økonomiske muskler til å gjøre det?

Det er nemlig fullt mulig å bestille en tur til sol og varme også nå på tidlighøsten, og det er uten tvil mange som vil benytte seg av denne muligheten i år.

Å reise til syden nå på høsten har flere klare fordeler. En av fordelene er at man unngår den vanvittige varmen som gjerne inntreffer på sommeren. På Kreta er for eksempel gjennomsnittstemperaturen på 25 grader, og vannet er deilig etter en lang sommer med sterk varme. Man unngår også det enorme turisttrykket som gjerne er på sommeren og kan nyte lokalmiljøet i mer rolige former.

Og hvis dere er et par som skal reise har dere en ekstra fin mulighet: dere kan bestille plass på et voksenhotell! Det er utrolig behagelig og gir en deilig og fredelig stemning – hvis det er det dere er ute etter. Valgmulighetene er mange og kanskje er dere bare ute etter å slappe av ved bassengkanten eller kanskje ønsker å oppleve litt lokal kultur.

Uansett hvor du ønsker å dra: dette kan være gull verdt for dere, og det er utvilsomt godt å lade batteriene og være klar til mørket og kulden som kommer – kanskje spesielt hvis du til vanlig holder til nord i landet.