Ikke råd til utenlandsferie?

Har du ikke råd til utenlandsferie og er i beit for ideer for hva du skal finne på med familien? Det eneste rådet vi kan gi deg er å roe ned tankevirksomheten og rett og slett slappe helt av. Det ordner seg på et eller annet vis. Husk at du bor i et fantastisk land som har masse spreke ting å by på for den som vil!

I år er det færre enn på lenge som skal reise til syden, og hvis man tenker på urolighetene rundt om i verden og den svakere norske økonomien så er kanskje ikke det så rart. Mange er urolige for hva økonomien vil bringe dem i fremtiden og vi har definitivt blitt litt mer tilbakeholden når det gjelder bruk av penger i sommerferien, og det er mange som har tenkt seg å tilbringe ferien hjemme – og det er noe vi virkelig applauderer. Ved å bruke penger hjemme i Norge hjelper vi samtidig landets økonomi, og det vil jo være positivt. I tillegg til dette kan man gjøre sin egen ferie både mer lønnsom og faktisk ganske så mye mer spennende. For bare tenk på det: foruten varmen du får i Syden – hva gjør du egentlig der? Jo, man ligger jo stort sett på stranden eller ved bassengkanten og drar seg, og det kan jo fort bli kjedelig i lengden. Her i Norge finnes det utrolig mange flotte plasser som man kan oppsøke, og en av disse er vakre Stavern.

I sommermånedene der skjer det utrolig mye spennende, og det er ingen tvil om at den egentlig rolige småbyen blir til en nesten pulserende minimetropol mens sommermånedene pågår! Det er festivaler, det er strender, det er turområder, det er fiskemuligheter og det er masse spennende som skjer der. Stavern ligger ikke så langt sør for Larvik, så det er enkelt å finne frem dit og det finnes for eksempel flere campingplasser i området som kan anbefales.

Ta et tur innom nettsidene for å skaffe deg mer informasjon om denne destinasjonen – du vil garantert ikke angre, for husk på at stedet har hele 200 soldager i løpet av et år!