Lag en reiseblogg

Er du en av de mange nordmennene som bruker en anselige mengde med tid på å reise rundt for å oppleve spennende ting? Det høres i alle fall spennende ut, så hvorfor ikke lage din helt egen reiseblogg hvor du deler både små og store turer?

Å blogge er ganske spennende og i artikkelen som vi har linket til her står det noen gode tips om det å komme i gang og en rekke andre nyttige ting. Denne anbefaler vi at du leser for her er det mye smart å bite seg merke i.

En av de tingene som vi synes det er verdt å merke seg når man skal lage en blogg er at man må ha en plan for bloggen og gjennomføre denne på en god måte. Hvis det er en reiseblogg det er snakk om så kan den ikke handle om kakeoppskrifter… med mindre det er en kakeoppskrift fra et sted hvor du har vært på tur som du syntes var vanvittig god!

Men uansett; du skjønner kanskje poenget vårt med dette. Og husk: det trenger ikke være spektakulære turer til alle verdens avkroker, og det kan like gjerne være en fisketur til et lokalt fjellvann med en overnatting i telt. Husk å ta med deg kamerastativet slik at du kan ta bilder fra litt avstand hvor du selv er med. Dette kan bli veldig fine bilder, og bruk gjerne kart for å fortelle hvor du har vært hen – det vil kunne sørge for at folk kan få muligheten til å få de samme opplevelsene som deg. Hvis du i tillegg filmer litt når du sveiver inn fangsten din så setter du en ekstra spiss på bloggen din.

Mulighetene er endeløse, og det er bare fantasien din som setter begrensninger her. Gjør du en god og gjennomført jobb vil du kunne få mange tilhengere som vil følge deg. Blir det halvveis og slurvete vil du oppleve at det vil være betydelig vanskeligere med å lykkes.