Ta det med ro

Mens vi sliter oss gjennom lange og tunge arbeidsdager i jakten på pengene som skal betale for vår eksistens her på planeten, så er det faktisk fort gjort at man glemmer seg bort.

Hva mener vi egentlig med dette da? Joda, det er jo nettopp det at vi i jakten på de hersens pengene glemmer av å leve. Eller enda verre… man bruker all tid på å skaffe seg masse penger og oppdager at det faktisk ikke er tid igjen til å bruke de samme pengene.

Vi er rett og slett litt bekymret for menneskeheten. Har vi mistet evnen til å hygge oss? Det trenger ikke være så store greier det er snakk om, men rett og slett bare å kunne ta seg en liten pause og kanskje trekke pusten. Å kunne kjenne litt på kroppen at det er godt å slappe av er en kunst mange har glemt hvordan utøves.

Hverdagen er et intens mas og jag og vi har knapt tid nok til å roe oss ned å tenke litt over livet viderverdigheter. Det er faktisk ganske interessant at det har blitt slik, for jo mer vi har effektivisert verden, jo kortere tid har vi fått til å faktisk leve i den.

Dette er en synd og en skam, for hva skal vi egentlig med all verdens penger og ting og tang når vi knapt nok har tid til oppleve noe.

Reis bort. Sett deg ned i en stol. Tenk litt. Kjenn på hva kroppen din sier. Kanskje har du godt av en liten time out fra tid til annen? Det trenger ikke å være det helt store vet du, for det handler bare om trekke pusten litt og kjenne på kroppen at man har godt av en liten pause.

Det er bare et generelt råd fra oss nå i førjulsstria. Vær snill med deg selv.