Tid for reise?

Våren nærmer seg med stormskritt og når man kommer til mars kan man faktisk oppleve nokså deilige temperaturer nede på kontinentet! Kanskje er det på tide å ta seg en uke i en eller annen storby, og hvis du har muligheten til det: hvorfor ikke ta jobben med deg?

En varm anbefaling fra vår side er å reise til Wien, og denne anbefalingen får du av en helt enkel grunn: det er en fantastisk flott by med et vennlig folk som tar i mot deg med åpne armer. Besøk den fantastiske operaen, stikk innom det enorme slottet og den utrolige hagen i Schønbrunn, legg veien opp i den roterende restauranten og husk på å smett innom casinoet en sen kveld!

Kort og godt er Wien en deilig by, men den fremstår ikke som en ‘full fart by’, men for mange er det kanskje akkurat det som er så bra med den. Som vi sa: bruk hotellrommet ditt som kontor i noen dager og opplev Europa på en tid på året hvor det ikke er så mange andre turister å finne.

Det er virkelig mulig å ta med seg jobben, men det krever i alle fall at man er strukturert og har et arbeid hvor det holder med en datamaskin og en internettlinje. Men hør her; hvis du er for deg selv kan du strukturere dagen din akkurat slik som du måtte ønske, og du kan for eksempel stå opp tidlig og gjøre unna et par timer med arbeid. Deretter kan du gå og ta deg en frokost på hotellet og kanskje spasere deg en liten tur. Deretter er det å gå tilbake til hotellrommet og fortsette jobben noen timer til, før du tar en ny pause for å lufte deg litt. Så kan du ta den siste økten ut mot sen-ettermiddagen før du har hele kvelden tilgjengelig og åpen for akkurat det du måtte ønske!

Struktur gir muligheter, så hvorfor ikke benytte seg av den! Reis. Opplev. Jobb. Hygg deg!